Ik zoek een job

Rekrutering is, zeker in de IT-wereld, al even een kwestie van maatwerk geworden. KABAS volgt deze visie en kiest er dan ook voor om slechts in bepaalde domeinen actief te zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring  op het terrein kunnen we jou, als kandidaat, zo breed mogelijk adviseren. 


Ben je op zoek naar een tijdelijke of permanente positie binnen ERP/IT Infra/PM/BA/FA/IT executive? Maak dan de klik met KABAS!

KABAS gelooft in transparantie en een persoonlijke aanpak voor elke kandidaat.

Hoe Kabas werkt voor kandidaten

Selectie en kwalificatie

Een duidelijk beeld krijgen van wie je bent als kandidaat is één van de belangrijkste stappen in ons proces. Zo weet iedereen, van je toekomstige werk/opdrachtgever tot je eigenste zelf, meteen waar ze staan. Daarom stellen we een volledige kwalificatie op om te achterhalen welke skills je hebt opgebouwd, waar je met je carrière naartoe wil en welke opportuniteiten je zoekt. Kortom, wat is jouw DNA als kandidaat?   Eens we samen een volledig profiel hebben opgebouwd, kunnen we je één of meerdere opportuniteiten voorstellen in overeenstemming met je verwachtingen

Je kandidatuur

Je bepaalt vervolgens zélf bij welke klant we je kandidatuur voorleggen. Als het niet meteen lukt om je een gepaste opportuniteit aan te bieden, wordt je profiel automatisch opgeslagen in onze database en houden we je op de hoogte als er zich nieuwe posities aanbieden. 

Begeleiding en opvolging

Als je beslist om voorgesteld te worden bij een klant van KABAS, kan je op ons rekenen gedurende het proces. We bereiden je voor op elk gesprek en voorzien feedback na elke sollicitatieronde. Daarna helpen we je graag verder om in de laatste fase tot een zo gunstig mogelijk resultaat te komen. 


Als het proces positief is verlopen en je aan de slag gaat bij één van onze klanten, dan kan je ook in de eerste maanden rekenen op een klankbord en een luisterend oor. Ons werk stopt namelijk pas wanneer de integratie in je nieuwe team een feit is. 

Geïnteresseerd in onze diensten?

Wij kijken alvast uit naar een eerste ontmoeting.