Ik zoek talent

Elk bedrijf en elke vacature beschikt over een eigen DNA. Als partner is het daarbij onze taak om jouw DNA als klant zo goed mogelijk te vatten. Daarom kan je bij KABAS rekenen op de volgende diensten:

KABAS doet beroep op zijn jarenlange ervaring als IT recruiters

Analyse, kwalificatie en advies

Eén ding is zeker: je hebt versterking nodig. Alleen weet je nog niet exact hoe die er moet uitzien of hoe je de zaak moet aanpakken. Samen met KABAS is dat geen enkel probleem. Met onze jarenlange ervaring als IT recruiters als bagage komen we graag bij jou langs en staan we je bij gedurende het gehele proces. We gaan jouw omgeving en noodzaak analyseren,  kwalificeren en jou advies geven over hoe je een wervende vacaturetekst opstelt. Verder kan je er op rekenen dat we de huidige marktdynamieken met je delen en je adviseren over hoe je nu net dat schaarse talent kan aantrekken.   

 

Weet je al perfect welk profiel je zoekt om je team te versterken? Prima! Ook dan komen wij graag langs voor een intake zodat we de aard van je vacature en het DNA van je bedrijf volledig begrijpen. Zo’n intake is niet alleen nuttig om het juiste profiel op te sporen, ook kandidaten stellen het op prijs dat bedrijven de tijd nemen om hun rekruteringspartner van de nodige informatie te voorzien. Zo maakt u als klant onmiddellijk een mooie indruk.

Sourcing en screening

Eens de kwalificatie achter de rug is, en het duidelijk is welk talent we nu net zoeken, gaan wij een strategie opstellen om de zoektocht zo vruchtvol mogelijk te laten verlopen. Dit op een manier die zo aangenaam mogelijk is voor alle betrokken partijen.

Presentatie

KABAS gelooft in een transparante en correcte voorstelling in beide richtingen. Als klant zal je er op kunnen rekenen dat jouw bedrijf en omgeving op een correcte manier wordt voorgesteld bij de juiste mensen. Zo doen we alvast aan marketing voor jouw bedrijf.  In de andere richting kan je er van op aan dat KABAS zijn kandidaten op de meest volledige en transparante manier zal voorstellen bij jou. Ook een kandidaat kan best wat marketing gebruiken…

KABAS_PRESENTATIE

Begeleiding en opvolging

Zodra we aan de zoektocht beginnen, houden we je op afgesproken tijdstippen op de hoogte van onze vooruitgang. Eens we een aantal geschikte kandidaten hebben gevonden, vormen we de brug tussen jouw bedrijf en de kandidaat om zo tot een positief resultaat te komen.

 

Ook na het positief afronden van de vacature blijven we je als partner van de nodige feedback voorzien.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Benieuwd hoe KABAS uw bedrijf kan helpen? Contacteer ons vrijblijvend!